Eerste prijs in Zoelen!

By Renske

.

Omdat we voor de 15e keer deelnamen aan de zoelense dweildag, mochten wij de dag openen. En hoe kan dat nou anders dan met Non stop dance, het kan niet anders, dat is gebleken. Hierna zijn alle kapellen van start gegaan met het spelen op de verschillende podia. Doordat er veel gelopen moest worden maar natuurlijk ook een drankje hier en daar onderweg gedaan moest worden en natuurlijk het zonnige en warme weer,waren we bij het laatste blok behoorlijk uitgeput. Maar het publiek was gelukkig niet minder enthousiast over ons!

Ondanks dat er een tijdje gediscussieerd is over wel of niet naar Zoelen gaan, vanwege een aantal leden die in het buitenland verblijven, hebben we toch besloten te gaan. Met dank aan een aantal leden die gezorgd hebben dat er wisselingen van instrumenten konden plaatsvinden! Doordat we dus uiteindelijk (net niet onbezet) voor de dag konden komen, heeft ook geen van ons een moment gedacht aan het wedstrijdelement van de dweildag. Hierdoor is er ook vooral heel veel lol gemaakt tijdens de optredens en ging het misschien nog wel lekkerder omdat we geen prestatiedruk hadden. 

Img 0528

De andere kapellen hadden het zichtbaar ook erg naar hun zin de hele dag, de Napoleon kapel uit Belgie viel ons erg op omdat zij, vergeleken met vorige jaren, erg vlot en beweeglijk voor de dag kwamen, maar ook andere kapellen, zoals de vrije tijdrekkers en de keiendweilers vielen ons op!

En natuurlijk onze buurkapel, het Kapelleke was ook weer van de partij, wat weer leidde tot een aantal gezamelijke biertjes en de nodige aanmoedigingen tijdens de optredens! 

Maar uiteindelijk is toch gebleken dat het publiek ons het leukste, beste, gezelligste en muzikaalste vond! Wij willen het publiek ook bedanken voor hun aanmoedigingen en support!

Foto's en filmpjes zijn op onze facebookpagina te vinden! En binnenkort ook hier op de site!

Wp 000113