Posts tagged “Blaaskapel”

Voorbereidingen Carnaval in volle gang

By Renske.

.

De voorbereidingen voor de carnaval zijn weer in volle gang! Elke repetitie wordt er weer hard gewerkt om alle nummers door te spelen en bij te schaven. Hierdoor willen we tijdens de carnaval in Culemborg bij de Blauwlappen een zo gevarieerd mogelijk programma presenteren waarbij voor ieder wat wils te horen zal zijn!

Ook zijn wij hard op zoek naar nieuwe muzikanten, vooral in de trompetten en trombone sectie kunnen wij versterking gebruiken! Ben je geinteresseerd, neem vooral contact op via de contactpagina, maar ook als je een ander instrument bespeeld kan je altijd contact op nemen! wij vinden het altijd fijn om aanvulling op de groep te krijgen!

Ook zijn we natuurlijk aan het voorbereiden op het komende dweilseizoen, waarbij wij al een aantal leuke optredens in het verschiet hebben staan. Dus als we uit deze barre winter zijn en de bloemetjes en de bijtjes weer tevoorschijn komen zijn we er weer helemaal klaar voor!

Tot dan! Of tot ziens bij de Blauwlappen met carnaval!

Vernieuwde website!

By Renske.

.

Welkom op onze vernieuwde website! Zoals u kunt zien hebben wij ons best gedaan om een nieuwe site te ontwikkelen waarop onder andere meer nieuwsberichten te lezen zullen zijn. Natuurlijk mag hierop gereageerd worden. Middels foto's, filmpjes maar ook via de Pap(k)lepel-twitter kunt u de laatste activiteiten volgen. Alle leden van ons orkest zijn te vinden in de fotogalerij.

Ook kunt u informatie vinden over onze optredens die in de planning staan. Het advies is dus: Houd ons in de gaten!

Heeft u suggesties of opmerkingen over de site of heeft u een vraag, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier!