Posts tagged “Pap(K)Lepels”

Vernieuwde website!

By Renske.

.

Welkom op onze vernieuwde website! Zoals u kunt zien hebben wij ons best gedaan om een nieuwe site te ontwikkelen waarop onder andere meer nieuwsberichten te lezen zullen zijn. Natuurlijk mag hierop gereageerd worden. Middels foto's, filmpjes maar ook via de Pap(k)lepel-twitter kunt u de laatste activiteiten volgen. Alle leden van ons orkest zijn te vinden in de fotogalerij.

Ook kunt u informatie vinden over onze optredens die in de planning staan. Het advies is dus: Houd ons in de gaten!

Heeft u suggesties of opmerkingen over de site of heeft u een vraag, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier!

Nieuwe nummers!

By Renske.

.

We zijn het jaar natuurlijk al begonnen met de carnaval, maar dat was nog maar een voorproefje! Inmiddels zijn we hard aan het oefenen op een aantal nieuwe stukken en natuurlijk de daarbij-horende dansjes! Door een aantal nieuwe stukken zijn we in nog meer muziekstijlen thuis!

Een aantal van de nieuwe nummers hebben we al laten horen bij de Bloesemtocht en bij het blaaskapellenfestival in Beesd, maar ook in Zoelen, zondag aanstaande, gaan we de nieuwe nummers laten horen! Maar natuurlijk spelen wij ook de oude vertrouwde knallers, die iedereen die de Papklepels wel eens gezien heeft kent!