Nieuws

Blog archief voor January 2013

Foto's op de website!

By Renske.

Zoals u kunt zien staan er inmiddels foto's op deze Papklepels-website! Heeft u foto's die niet onopgemerkt mogen blijven door ons? 

Stuur een berichtje via de contactpagina en we nemen contact met u op!

Pietklepels 2013

By Renske.

Ook dit jaar hadden de pieten te veel kadotjes mee in de boot, daarom hebben we maar weer onze instrumenten aan ze uitgeleend! De Pietenband heeft gespeeld bij de intocht en het sinterklaas-spektakel en ze hebben laten weten dat het zeer leuke evenementen waren waarbij veel publiek was!! Ook vonden zij het erg leuk om winkels binnen te wandelen en de medewerkers te verblijden met een sinterklaas liedje! Volgend jaar weer??

De foto's kunt u hier bekijken

We zoeken nieuwe muzikanten!!

By Renske.

.

Inderdaad, zoals op facebook en twitter te lezen is, zoeken wij nieuwe koperblazers! Speel je trompet of trombone, of misschien wel tuba, en zou je bij ons willen spelen? Neem contact op via het contactformulier!

                                                                Flyer

Voorbereidingen Carnaval in volle gang

By Renske.

.

De voorbereidingen voor de carnaval zijn weer in volle gang! Elke repetitie wordt er weer hard gewerkt om alle nummers door te spelen en bij te schaven. Hierdoor willen we tijdens de carnaval in Culemborg bij de Blauwlappen een zo gevarieerd mogelijk programma presenteren waarbij voor ieder wat wils te horen zal zijn!

Ook zijn wij hard op zoek naar nieuwe muzikanten, vooral in de trompetten en trombone sectie kunnen wij versterking gebruiken! Ben je geinteresseerd, neem vooral contact op via de contactpagina, maar ook als je een ander instrument bespeeld kan je altijd contact op nemen! wij vinden het altijd fijn om aanvulling op de groep te krijgen!

Ook zijn we natuurlijk aan het voorbereiden op het komende dweilseizoen, waarbij wij al een aantal leuke optredens in het verschiet hebben staan. Dus als we uit deze barre winter zijn en de bloemetjes en de bijtjes weer tevoorschijn komen zijn we er weer helemaal klaar voor!

Tot dan! Of tot ziens bij de Blauwlappen met carnaval!