Posts tagged “Papklepels Dweilorkest Blaaskapel Muziekband Bandje Zoelen Rhenoy Culemborg Pap(K)Lepels Feest”

Alle grote optredens weer voorbij!

By Renske.

De afgelopen tijd hebben we weer een aantal optredens gedaan! Ondanks dat we een tijdje terug een beetje uitgedund zijn, stonden we er gelukkig wel gewoon en hebben we ook nog een aantal nieuwe nummers gespeeld! 

Zo hebben we laatst last minute twee nieuwe nummers gespeeld in Zoelen, namelijk het nummer Joost (is anders geaard) en Hakkuh en Zaguh, waarin alle stamp-klassiekers voorbij komen! Erg leuke en feestelijke nummers die gelijk lekker zaten en we dus ook snel konden spelen, maar we hebben nog een hoop andere nieuwe nummers op de plank liggen...... die vindt u vanzelf hier en op de Facebook pagina! We zijn er zelf nu al erg enthousiast over, dus jullie vast ook!

Zoals ik net al typte zijn we een aantal weken geleden in Zoelen geweest, ons vaste jaarlijkse optreden, en dit jaar was het erg zonnig en er was ook veel publiek. Dit was dus de ideale Papklepel-combinatie! De blokjes gingen daarom ook weer lekker! Helaas zijn we niet in de prijzen gevallen (daar gingen we vooraf ook niet van uit), maar voor de papklepels was dit zeker een geslaagde dag!

Hierboven zie je de filmpjes uit Zoelen! Gemaakt door onze trouwe fans ;)

Ook hebben we vorige week gespeeld in Rhenoy bij de finish van de fiets elf dorpentocht! Helaas waren er nog maar weinig fietsers aanwezig maar de organisatie zelf was gelukkig wel erg enthousiast!

Voor nu hebben we vooral de vakantie op de planning staan en gaan we lekker repeteren om na de zomer weer door te kunnen knallen! Ook is het zo dat we een aantal nieuwe mogelijke leden hebben gevonden, daarom hebben we de komende weken open repetities! Ben je geintresseerd in het spelen bij ons? Stuur dan een berichtje via de contactpagina, dan laten we je weten wanneer de volgende repetitie is!!