Posts tagged “Papklepels”

Sinterklaas en de Pap(piet)klepels

By Renske.

Afgelopen weken hebben de pietklepels weer opgetreden voor Sinterklaas en al het publiek wat kwam kijken! Het was winters weer, maar dat is voor de klepels natuurlijk totaal geen probleem, die blijven net zolang wandelen tot dat ze een droog plekje gevonden hebben waar zoveel mogelijk mensen langskomen, namelijk de poort midden in Culemborg!

Het was weer een gezellige boel in Culemborg en natuurlijk hebben we uitgebreid de tijd genomen om op de foto te gaan met alle kinderen en hen tegelijkertijd een mini serenade te geven met hun eigen lievelingsliedje!

Ook de sint zelf was zeer verheugd met de pietklepels en liet nog even zien dat hij zelf (wat iedereen al wist natuurlijk) van alle markten thuis is, daarom nam de sint de stokjes even over van de trommelpiet en speelde hij een deuntje mee! Wat een knappe man is het toch!

Wil je alle foto's zien, kijk dan op de FOTOPAGINA! en ook op onze facebookpagina zijn veel leuke foto's te vinden!

Heb je zelf nog leuke foto's? Dan mag je ze altijd naar ons emailen!

Voorbereidingen Carnaval in volle gang

By Renske.

.

De voorbereidingen voor de carnaval zijn weer in volle gang! Elke repetitie wordt er weer hard gewerkt om alle nummers door te spelen en bij te schaven. Hierdoor willen we tijdens de carnaval in Culemborg bij de Blauwlappen een zo gevarieerd mogelijk programma presenteren waarbij voor ieder wat wils te horen zal zijn!

Ook zijn wij hard op zoek naar nieuwe muzikanten, vooral in de trompetten en trombone sectie kunnen wij versterking gebruiken! Ben je geinteresseerd, neem vooral contact op via de contactpagina, maar ook als je een ander instrument bespeeld kan je altijd contact op nemen! wij vinden het altijd fijn om aanvulling op de groep te krijgen!

Ook zijn we natuurlijk aan het voorbereiden op het komende dweilseizoen, waarbij wij al een aantal leuke optredens in het verschiet hebben staan. Dus als we uit deze barre winter zijn en de bloemetjes en de bijtjes weer tevoorschijn komen zijn we er weer helemaal klaar voor!

Tot dan! Of tot ziens bij de Blauwlappen met carnaval!

Vernieuwde website!

By Renske.

.

Welkom op onze vernieuwde website! Zoals u kunt zien hebben wij ons best gedaan om een nieuwe site te ontwikkelen waarop onder andere meer nieuwsberichten te lezen zullen zijn. Natuurlijk mag hierop gereageerd worden. Middels foto's, filmpjes maar ook via de Pap(k)lepel-twitter kunt u de laatste activiteiten volgen. Alle leden van ons orkest zijn te vinden in de fotogalerij.

Ook kunt u informatie vinden over onze optredens die in de planning staan. Het advies is dus: Houd ons in de gaten!

Heeft u suggesties of opmerkingen over de site of heeft u een vraag, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier!

Nieuwe nummers!

By Renske.

.

We zijn het jaar natuurlijk al begonnen met de carnaval, maar dat was nog maar een voorproefje! Inmiddels zijn we hard aan het oefenen op een aantal nieuwe stukken en natuurlijk de daarbij-horende dansjes! Door een aantal nieuwe stukken zijn we in nog meer muziekstijlen thuis!

Een aantal van de nieuwe nummers hebben we al laten horen bij de Bloesemtocht en bij het blaaskapellenfestival in Beesd, maar ook in Zoelen, zondag aanstaande, gaan we de nieuwe nummers laten horen! Maar natuurlijk spelen wij ook de oude vertrouwde knallers, die iedereen die de Papklepels wel eens gezien heeft kent!