Nieuws

Blog archief voor January 2015

Papklepels 4e prijs op dweildag Zoelen 2015

By Renske.

Afgelopen zondag was het weer zover, we mochten weer naar Zoelen! De dag begon koud maar na een paar nummertjes spelen viel het erg mee, het eerste blokje was zoals gewoonlijk om een beetje in te komen en onze fans op te warmen. Maar toen we eenmaal warm waren ging het in het tweede blokje helemaal los. Gelukkig vonden de mensen langs de kant het ook erg leuk en er bleven er ook veel staan. 

Ook hadden we de planning van de hele dag goed bestudeerd, waardoor we de andere enthousiaste kapellen, zoals de Onbekend band uit Dordrecht en de Feesttoeters uit Sassenheim ook hebben kunnen zien, leuke optredens mannen, lekker enthousiast allemaal!

Het derde optreden dreigde in het water te vallen, het begon namelijk te regenen. Maar toen de feesttoeters ons lieten zien dat je ook in de  regen een mooi blokje kan blazen(terwijl het publiek droog onder de tent stond) hebben wij dat natuurlijk ook gedaan! 

Onze kleinste fan, Maura, had de smaak ook lekker te pakken en deed gezellig met ons mee! Na ons mocht 't Kapelleke het feestje vervolgen en ook zij trotseerden de regen (al dan niet in hun hemd om 'het shirt droog te houden en daarmee zichzelf weer op te warmen', aldus Martijn) 

Het laatste blokje was op het hoofdpodium waar de vaste speaker onze nummers weer enthousiast aan elkaar praatte! Omdat deze man altijd zo enthousiast was hebben wij een paar gouwe ouwe uit de kast getrokken en zijn we even helemaal los gegaan! Wat een top einde van een geweldig gezellige dag! Volgend jaar weer? Ja natuurlijk! 

Natuurlijk willen wij Dorst uit Mijdrecht nog even feliciteren met het winnen van de dweil! Tot volgend jaar mannen!

Foto's van de dweildag klik hier!